Helgens Bravader

Helgen har varit minst sagt bra, mest mysig. Fredagen spenderades med Jesper, Caysa & Loke. Vi firade Loke som fyllt år med att spela bowling och käka mat. Jag förlorade stort, men det var enbart för jag var den enda som drack alkohol jag tappar liksom koncentrationen helt efter lite alkohol, kvittar hur lite det än är så försvinner det helt. Loke vann, och jag måste säga att jag blev förvånad, för han vann trots allt över Jesper. Duktigt.
Efter det lämnade vi av födelsedags grisen hemma och vi andra åkte vidare till soft och drack ett eller två glas vin sen blev det hemgång till Jesper där vi alla sov.
Lördagen spenderades på IKEA med jepso. Jag älskar Ikea, alltså det är så mysigt att bara gå runt och kolla och inreda sitt framtida hus med sin fantasi, dock inte enbart med Ikea möbler, men man får ändå upp en bild..! Vi åt mat på Ikea, matälskare som jag är så tycker jag Ikea är super bra på den fronten.
Mot kvällen blev det hemåt till Jeps, innan jobb kollade vi på Flickan som lekte med elden. Strax efter det körde jesper mig till Lite mer där det väntade jobb. Kl04.00 stod jesper utanför. Haha alltså världens snällaste eller vad? kärlek till dig mitt lilla hjärta

I'll



Åh

Idag sjukanmälde jag mig från jobb, kände mig inte riktigt kry. Eller så är det bara dem långa dagarna jag inte riktigt är vana vid. 10.00-19.00. Plus 2timmar tågresa.. Hinner inte mer än att gå upp och sen komma hem och lägga mig, haha! Men jobbet är roligt och jag trivs väldigt bra i Malmö.  Men idag tog jag mig ledigt och denna dagen ska jag ägna mig åt att slappna av i 20min sedan blir det flyttstäd i gamla lyan, när det är klart blir det lite tvättning sen ikväll blir det lite fredagsaktiviteter.
Imorgon ska jag faktiskt jobba på Lite mer. Får se hur det går, inte jobbat på någon natt klubb förut, men det ska nog inte vara några större problem.



Nu ska jag ta ett långt och varmt bad, sätta upp håret i en knut, sen träffa cays.

Very Low

Känns väldigt underligt att jag ska behöva ta skit från en patetisk människa när personen ifråga skapat allt detta själv. Haha! Sorgligt att det blir så ibland, men alla kan inte ha alla hjärnceller hemma. Tyvärr.
Nu ska jag Jesper och Måns kolla film, sen blir det sängen. Imorgon börjar jag min första arbetsdag i Malmö, härligt.
sen vill jag bara påminna mina fina vänner att ni är dem finaste och bästa vännerna man kan ha! <3
godnatt&puss

Bad Romance

Bad Romance - Lady Gaga



Åh, vad jag längtar till fredag då jag äntligen får tillgång till lägenheten, dock skall jag bara ha den i ungefär 4månader, men det är tilllräckligt tills man hittar någon annan! Det är en 2a som ligger vid västervång som jag hyr i 2e hand.

Och imorgon ska jag på intervju för ett företag som har sitt kontor på Lillatorg, kan berätta mer om det hela efter intervjun. Hoppas på det bästa!



En helt vanlig vardag

Idag kom jag på mig och jesper sittandes båda två och spelade pangpang spel, jag spelade Modern Warfare 2 och Jesper satt på sin dator och spelade Counter Strike. Haha! Vilka töntar vi är, men det är seriöst skit kul!

Blev en fika utöver spelandet med Caysa, och en tur på stan. Sen körde vi alla 3 upp till willys, gick runt i 40min letandes efter något att tillaga, det slutade med att vi köpte en munk och beställde mat istället! Haha.

Snárt börjar Paradise Hotel, haha. Jesper fick mig att se första avsnittet, hade aldrig sett detta program innan men nu är jag fast. Det är fantastiskt kul att kolla på, tänk att folk gått med på detta frivilligt .. hahaha!






Måndag

Igår somnade jag tidigt, eller tidigt för mig iallfall! Jesper tog in sitt stora äpple till sovrummet så vi kunde somna skönt i sängen till jönsson ligan! Sen blev det nog någon våldsam film när jag slumrat till kan jag tänka mig! 

Nu sitter jag hos mormor&morfar, ska käka lite mat sen ta ett bad och göra lite inpackningar i mitt hår, det behövs. Sen ska jag möta upp mitt chokladhjärta för lite fika och sol! Och så ska vi smida lite planer inför våren.
Haha! Vilken kväll detta var.

Sorligt.

Det finns verkligen folk som tror dem är något dem inte är. Haha! Lever dem sig in i den där bubblan och verkligen tror? hahahah. stackare!

Båstad

Varit en sväng i båstad idag med jeps. Kollade in Lisas lägenhet som var super fin.
Myst med Viggo, som är Ohlssons familjehund. Herregud vad söt han är. Liten nallebjörn..


Hahah, lite tidsfördriv

Hur Barbie är du?
Jag älskar...

(  ) Att ha lösnaglar
(x) Att ha långt blondt hår
( ) Ha rosa på mig
(x) Små hundar
(x) Ha söta små accossearer
( ) Hatar att gå runt i bara svart
(x) Body lotion och body butter
( ) Att blogga

Totalt: 4

Jag klarar mig inte utan...
( ) Läppstift, speciellt rosa.
( ) Att gå runt utan en spegel i väskan
( ) En kamera
( ) En kille i mitt liv
(/) Smink
( ) Hårinpackningar och balsam varje dag (Borde använda det varje dag, mitt hår mår dåligt nu.)
( ) Rengöringsmedel

Totalt: 1

Jag bär alltid med mig...
( ) Smink i min väska
( ) Ett rosa läppstift
(x) En extra tröja om jag behöver byta i stan tex
( ) Tofsar och hårgrejor

Totalt: 1

Jag är...
(x) Perfekt, alla är ju perfekta på alla sätt och vis :)
( ) Ful

Totalt: 1


Totala summan: 6
Antal:
5 - 10 Du är helt normal, det är väl bra för dig
11 - 15 Du är på spåret att bli Barbie! Keep going!
16 - 21 Du är en riktig Barbie! Go girl!



Haha skönt att få det konstaterat då!

Ska man skratta eller gråta?

Världens sjukaste sak hände igår på mitt jobb.. bokstavligen.
Jag och evelina färgade mitt hår ljust, eller försökte iallfall det blev gult & fult, jävligt fult. Så jag gick till jobbet med det. Såg ut som en riktig fjortisljus färg, men min chef tyckte inte de va så farligt och inte mer med det. Sen bestämde jag mig för att färga de mörkare istället. Så jag kunde få ordning på håret, så jag prövade samma dag efter jobbet på mörk färg, de blev inte katastrof, men jag passar inte i mörkt hår speciellt bra, vilket jag vet. Jag är inte färgblind. Men det var bättre med mörk hårfärg istället för gul. Förstår väl vem som helst..

igår fick jag iallfall sparken för att jag hade mörkt hår. Haha! Alltså förstår ni grejen? det är ju helt sjuuuuukt. Antingen skulle jag fixa håret eller så behövde jag inte komma tillbaka. Ni kan tro att jag inte kommer göra ett skit åt håret JUST för att de nu blev en grej av det. inte just nu iallfal.. men sen!
men som jag säger : Don't get man, get even.


2012

sitter hemma hos jepso för tillfälligt ska hem till evelina strax. Jesper är fortfarande sjuk, stackaren :(

evelina ska exprementera lite med mitt hår ikväll, haha. får se hur de blir med det!

Jag vill ha filmen 2012 NU. Det är en film för mig, precis sånna filmer jag älskar!


time for work

Börjar jobba om 30min. Jepsie har varit sjuk hela natten med hög feber, han kändes som en värmeplatta. ush! stackare..


Det var den där dumma sprutan alltså, jag vägrar ta den!!


jepsie

myser hemma hos jesper med godis och sällskap av Lisa&Thomas.


Peter pan



jag har sånt jäkla sug efter Peter pan idag, och vi har letat efter den men ingen har den? Varför? den som är så bra!!!

blackie


tvätterier

Vet inte om jag glömt att berätta en jävligt tråkig grej men i all den tråkighet så blir det på något konstigt vis jävligt komiskt.

Min mormor har slarvat bort bokstavligen halva min gardrob, och det var den bättre halvan. TYVÄÄRR! haha.. ska man skratta eller gråta? Hon skulle tvätta mina kläder, alla sommarkläder alla använda kläder givetvis osv, vips så var allt borta.. Hon glömde allt i tvättstugan och självklart har ju försteman som kom in blivit överlycklig. Sorligt att det finns människor som gör så, men så är det.


lonel

Noella and moi

Food

Matlagning.
Mozzarella fyllda biffar med Hasselbackspotatis och sweetchili sås.

Lördag avklarad

Denna morgon vaknade vi upp i lilla torpet, jag gick upp och tände brasa, lagade till lite frukost sen kollade vi på film med lilla Michelle =)  Vi ägnade fredagen med att käka på någon random restaurang i skurup och blev sen hämtade av dagnus, haha. Jespers nya smeknamn på Dagny och Magnus = Dagnus.  Sen spelade vi buzz allihopa och drack ett glasvin..



 Nu har vi nyss kommit hem till jesper efter att varit ute på ett spontant äventyr i malmöstad.
Vi körde in rätt sent, gick och fikade sen såg vi på bio, en julsaga som visades i 3D. Var rätt dålig men sällskapet var i toppklass. 
 
nu ska jag lägga mig under ett stort täcke och sätta på Jönsson' Ligan. Och som vanligt somna efter 10min in i filmen, haha!




Ut till landet

Ska iväg och fixa mitt CV lämna in det, sen ska jag sola 10minuter och sen hämta upp jepsie på stationen! Vi ska åka ut till mamsen och company. Spela spel och dricka lite vin =)

I förrgår köpte jag ny mobil. Så jag har nytt nummer, så ni som har mitt gamla får se till att ändra det =)
Ångrar mig lite att jag valde den i vit, men de går att ändra med ett fodral.
 







RSS 2.0