Nu intar jag mitt "lov"

Haha. nu är jag ledig, och det är skönt. Äntligen kan man sova ut, känns som om det var evigheter sedan!
smcchmack

every morning i look at you and smile.

åh, vilken jobbig dag det varit. Frusit hela dagen, varit allmänt deppig. Känns som man är ensam i världen, alla är så självupptagna.
fryser fortfarande förstår inte, kanske håller man på att bli sjuk?
nej nu ska jag umgås lite med mig själv, tycka synd om mig själv. haha!





Knock YOU down.

Vilket jävla väder, NU är det inte kul längre, nu blir det lite för mycket av det goda. Sluta snöa. Tack.

Snart kommer jeps hem från jobbet, ska vi käka mat sen skall jag iväg och jobba. Vaknade 08.00 imorse så om jag ska vara helt ärlig vet jag inte riktigt hur jag ska klara av denna arbetsnatt mellan 22.00-04.00 Men sålänge det är liv och fest somnar man ju inte till.. förhoppningsvis. Haha!

wellwell, snart börjar den nya veckan och då är det endas två ynka arbetsdagar kvar tills ledighet. HÄRLIGT! Onsdag blir det malmö heeeela dagen tills alla affärerna stänger. och så ordningsam jag är tappade jag ju givetvis bort min plånbok i Fredags med alles i. Så har beställt nytt kort, men inte säkert det kommer innan onsdag. Och onsdag är den ENDA dagen jag kan handla julklappar. Mån-Tis jobb mellan 10-19. Så wish me good luck. Annars fixar väl banken det så jag får kontanter, men jag gillar inte att springar runt med massa pengar.


Idag fixade jag en liten julpaket till jeps. Vi har sagt att vi ska köpa 1 present för endast 50kr. Köpa något som betyder något, och då måste man ju verkligen tänka till. Eftersom summan är så låg. Och jag har tänkt ut den PERFEKTA grejen. :) Tycker jag iallfall :D haha!



Bilder som vi missat


Snökaos

Det var längesedan det föll såhär mycket snö på marken i ystad. Och dessutom den 19e december. Kan vara mysigt, men kan vara jävligt drygt också.  Idag är det en sån dag att det bara är drygt! Jesper gick till jobbet och det gillades inte, kunde det inte snöat lite till så dem hade varit tvugna att ställa in tågen?

Iallfall, idag sker det inte mycket, känns som att jag är insnöad i Jespers lägenhet man vill ju inte gå ut i detta vädret. Speciellt inte ensam och jag måste antingen gå hem till lägenheten där ingen är och sitta där och pilla på tårna eller till mormor en stund men då känns det mer lockande att stanna i jespers lägenhet för han har köpt 2spel till mig på hans Ps3? heter det så? och det är så jävla roligt. Crash!! Me love.


puss

Fredag

Jaha, personalfest igår var lyckad. Dock stack jag tidigare för skulle med tåget och ville komma hem i tid. Det blev massa glögg, cider, smörgåstårta skumtomtar osv. Det blev tävlingar och julklapar. Jag fick en  sån anka man har i badet som flyter, fast med radio och som visade temperatur. Haha! Vårt lag vann givetvis tävlingarna ;) så vi fick med oss hem biobiljetter.

Idag kunde jag inte åka till jobb, dels för att det snöar alldeles för mycket och jag har en del att stå i här hemma idag. Blir ju jobb imorgon på Lite mer.

nej nu ska jag kila iväg. puss bajbaj
Hahahaha, den bjuder vi på! PUSS

Helg

Hej alla små djur.
Nu har det blivit helg och gårdagen för mig var fullspäckad, Jobbade från 10-15. Vi hade auktion på jobbet, jag fick med mig hem ett spel och en jätte fin ljuslykta. Efter jobb mötte jag upp mamsen och åt lite mat.
sedan åkte vi hem till Ystad, jag gick förbi en sväng hos mormor&morfar, checkade läget. Och medan jag väntade på att Jesper skulle sluta jobba gick jag hem till Sigge & Erika som nyss flyttat till en super mysig lägenhet. Vi kollade på Idol och käkade godis, och lekte såklart med Noella.
Jesper kom och hämtade mig vid 21tiden och vi inhandlade lite godis och åkte förbi en sväng hos hans familj. Ann Jespers mamma hade fått med sig en liten present till mig ifrån Köpenhamn, nämligen 3par trosor från Sonia Rykiel. Så söta!
Nej nu ska Jesper snart till frisören så det är väl dags att väcka honom.

RSS 2.0