Lördag


=)

Hejhejhallå.
Har nyss vaknat typ, ska kolla på film sen rycka upp mig och ta en dusch. Ikväll blir det jobb på lite mer. Hade egentligen behövt sova några timmar extra för att hålla mig vaken till 05.00... Men det funkar säkerligen ändå!
Igår var jag och Jesper hemma hos hans familj och åt middag, oxfilé med klyftpotatis. Gott! Drack lite vin och snackade om bloggar och heminredning. Haha =) Mysig fredagskväll.
hemma hos familjen Ohlsson.

Hängig


Torsdag idag och dagarna nu känns bara som ingenting. Man bara räknar ner till sommaren och längtar tills 29e mars. <3

Idag ska jag inte göra någonting, bara kolla på tv eller någon film och ta det lugnt. För sånt gör jag alldeles för sällan. Får myror i rumpan av att sitta kl 12 på dagen och kolla på tv? det gör man väl inte? Jag måste ha något att göra hela tiden annars fixar jag så det finns något att göra!
men ska försöka bara ta det lugnt och inte göra någonting idag.


jag och mina tjejer.

Inget nytt på gång.

veckorna börjar bli sig lika, jobb vardagar, mys på helgerna. Men det är kul att få en mönster. =)
längtar verkligen till sommaren nu, känns som det varit vinter i 5år, eller något sånt. USH!!! bara massa äcklig snö, det är nokk nu tycker jag! haha!

pics.


Båstad

nu kommer snart bilen och hämtar upp mig. Mot båstad!

2009.


tankarna flödar

har haft massa konstiga drömmar den senaste tiden. oftast om samma sak hela tiden. Vad försöker dem säga mig egentligen? jag tror alltid att det finns någon mening med allt.

aja. Nu kommer snart Josefine och hämtar upp mig, blir en tur på stan och lite lunch, ska städa lite också, tvätta lite också. haha!



Aja. pussbajbaj

Do i like you?
Yes indeed!!!

RSS 2.0