pussssss


Ego girl


whie

På lördag får jag träffa min lilla alma. I MISS U!

wihie


Söndag.

Ååh vad jag är trött, vill kunna sova en stund till..Jag vaknar alltid tidigt och kan inte sova längre även fast jag bara sovit 3-4timmar. Hade behövt lite mer sömn! Igår jobbade jag min första kväll detta året på Marinan, gud vad jag har saknat det. Det gick jätte bra, hela Marinan var bokad av en kvinna som höll sin födelsedagsfest där.
Jesper kom och hämtade mig när jag slutade och vi körde hem till honom och myste! Nu jobbar han och jag ska snart klä på mig och gå ut en lång promenad!
bajbaj

STÄDNING på g.

Nu ska jag upp ur täcket och börja städa som fan. Det ska bli kul. ELLER inte.
HAHA varför sticker håret ut sådär på sidan? hahah
HAJDÅ

Nu börjar sommaren komma.



puss

Mot jobb.

Jag har slutat jobba i Malmö, slutade igår tror jag. Haha! Iallfall. Jag fick en efterfrågan om jag ville jobba på golf restaurangen, klart jag ville. Slippa pendla och slippa lägga ut pengar på tågkortet. Så nu jobbar jag som kock på golf restaurangen och mycket annat gör jag också där.
Nu ska jag iväg och jobba, fick lite sovmorgon idag. Till sommaren finns jag på Marinan!
Har beställt frisörtid också, så snart blir jag lite blondare. Det var fan på tiden...

Världens finaste.

Åh vilken fin vecka vi haft på Fuerteventura. Helt underbart. Kändes så bra att ligga vid poolen gå upp och beställa vodka-red. Hahah! Eller vodka-gellow. Det funkade hela veckan och så några glas rosé vin. Och så får vi inte glömma mai-thai. 

Har har vi mig inne i mataffären, tänk att ha en sån här sektion hemma hos oss. Haha ljuvligt

hur skönt?


Utsikt från vår balkong.


Till höger är ute terassen. Där slutade våra pool-dagar med ett glas mai-thai.


Utanför gallerian.  




Innan vi åkte, på natten så ville jesper ge mig en påskpresent, jag fick Escada parfymen som doftar ljuvligt och en strandväska. Jag gav honom en tripp till bornholm i sommar. Han vann. .. Haha! 


Inte nog med det, jesper överraskade mig med ett Guess armband som jag kollade lite på i gallerian. Det hette Love. FINT.


OCH. på flyget hem tog han upp en till present, jag skämdes över att han gav mig så mycket, jag hade ju inte fixat något? och jag är verkligen ingen person som tar emot saker annars, jag öppnade inte ens min födelsedags present från Jesper förrens 3månader efter. Jag vägrade. Haha! hatar att ta emot saker.. men men. Jag fick iallfall Marc Jacobs parfymen, som dessutom heter Lola. Och jesper och alla mina närmsta vänner&familj kallar mig Lola.

Jag älskar dig mitt lilla hjärta.

RSS 2.0