Köpt ny väska.

Haha. Igår när jag kom hem hade Jespers mamma varit förbi och lämnat en fin gåva.
Haha klockren. Detta kommer väl bli sommarens vin till alla tjejer. Den är ju till och med snygg att bära runt. Tack Ann för vinet och en snygg väska! ;)
nej nu ska jag fortsätta tvätta, tvättar Alla kläder som ska med till spain. Inklusive Jespers kläder också, kommer ta tid detta!
bajbaj

Söndag

Skönt med söndagar, det är verkligen dagen man slappar på, eller gör andra nyttiga saker. Caysa kommer snart och hämtar upp mig vi ska ta oss en LÅNG promenad vid havet. Det är underbart att gå osminkad, känna blåsten och bara ta ett djupt andetag.
Igår så låg jag heela dagen hemma hos Jesper i hans säng och väntade på att han skulle sluta jobba. Josefine kom förbi och kollade på The City med mig. Och tillslut kom Jesper hem. Det kändes verkligen som en riktig söndag igår, jag brukar aldrig ligga under täcket en Lördag klockan 15.00 Det känns bara helt fel. Men ibland får man faktiskt göra det utan att må dåligt att man gjort det =)
Senare på kvällen åkte vi hem till Jespers familj, vi beställde mat och drack gott vitt vin. Trevligt. Nu återstår ännu en dag att bara vänta på att Jesper ska komma hem. Men vad bra att Caysa hjälper mig att fördriva tiden. Nu ska jag klä på mig något mysig. Kanske den finfina tröjan från Odd Molly som jag fick av Jespers mamma igår? tror nog det. Tack återigen för dem fina koftorna. Blev jätte glad =)
bajbaj.
Snart åker vi, 8dagar kvar. WIE <3

Spain

Om exakt 13dagar klockan 08.00 sitter vi på planet till Spanien. FYFAN vad kul vi ska ha! längtar verkligen tills det är 2dagar kvar, det är då man springer runt i affärerna och inhandlar det sista inför resan.  Och det som också är sådär mysigt är att stiga upp vid 3.00 för att göra sig klar och packa det sista för att sen rulla ut väskan mitt i natten mot Kastrup.
mot jobbet nu.. byebye

RSS 2.0