vill ha sommar

nu har jag nyss duschat, ska sticka iväg snart. jepso sover fortfarande, men det är inte så konstigt, klockan är bara 9.00 =) hoppas han inte är sur för jag la upp lite fina bilder han hade på sin dator. haha! ;)
nej nu ska jag göra mig klar inför jobb och hoppa ner till honom en liten stund innan jag måste kila..
puss

JL


Fredag avklarad

Haft en trevlig kväll, kollade på Saw4 med ett härligt gäng. Nu är jag precis hem kommen och sängen väntar på mig.. puss

66


el fotos



J et L


Josefine et moi

Fredag avklarad.

mysig fredag med Alma & Caysa blev det igår. Dock slutade kvällen inte som jag trodde, men lika bra det! Någon gång måste det ju bli en dålig fredag. Då väntar väl en jäkligt bra lördag istället nu =)  Jobb kl 17.00 sen blir det en sväng förbi evelina, sen hem och sooova!  =)


använt denna dagen till att rensa mina tankar, och det behövdes. Nu är allt så himla klart =)

pussss

right

är en sväng hos mormor, ska strax ta ett bad rensa mina tankar och koppla av lite. 







mys med mysjepso

måndagskvällen är kommen, och svenska Hollywood fruar har vi kollat på även halv åtta hos mig, där det filmats i Ystad.  Rätt kul men inte världens roligaste människor kanske!
Var och köpte 5 filmer idag med jepso och 2 filmer är avklarade, nu är det dags för den 3e och ett stort täcke, godis och mys.

Bowling

Vi bytade ut bio mot bowling ikväll, ska nog bli bra. Jag kommer iallfall vinna detta ;) haha eller?



At Jeps'place

Har precis varit ute och handlat frukost och stövlarna jag såg igår, och vaknat för bara en liten stund sedan. Nu blir det frulle och Entourage.

Igår spelade vi buzz, drack vin och kollade på idol. Med Karl & Nicole. =)
Ikväll?
Bio med Jepso.



RSS 2.0